Vacature Zorgprofessional Palliatief Intensieve Thuiszorg

Jij hebt een groot zorg-hart en wilt mensen tijdens hun laatste levensfase de beste en warmste zorg geven (en daarnaast intensief begeleiden)? Top, dan hebben we een baan voor je!

De PIT-professional
Voor ons Palliatieve Intensieve zorg Thuis (PIT)-team zijn wij namelijk op zoek naar ervaren en gediplomeerde collega’s die op een energieke, actieve en respectvolle manier deze zorg in de laatste levensfase gaan leveren.

Wat is PIT?
PIT staat voor ontzorgen van A tot Z voor cliënten en hun naasten. PIT zorgt ervoor dat het volledige palliatieve zorgpad gecoördineerd en uitgevoerd wordt. Eigen regie staat hier hoog in het vaandel, de intensiviteit van de zorg is dus geheel afhankelijk van de cliënt.

Uiteraard onderhoudt het PIT-team ook de contacten met de specialisten, de huisarts, de apotheek en andere organisaties uit de zorgketen om de zorg te stroomlijnen.

Wat verwachten wij van jou:

  • Jij hebt een diploma als Helpende plus (extra), Verzorgende IG of Verpleegkundige;
  • Je hebt ervaring in de palliatieve zorg;
  • Je hebt een hoog niveau van nauwkeurigheid t.a.v. verzorgend handelen;
  • Je hebt inlevingsvermogen, geduld en je hebt respect voor anderen;
  • Jij kan zowel individueel als in teamverband goed werken;
  • Jij bent minimaal voor 24 uur per week of meer beschikbaar.

Zorgaanbod PIT-team
Het PIT team biedt blokzorg overdag, nachtzorg en 24uurs-zorg. Jouw inzet gaat in overleg met de planning. Diensten zijn flexibel van vier uur per keer tot het werken van 24 uursdiensten, wij overleggen met jou naar jouw mogelijkheden die zo nauwmogelijk aansluiten bij onze cliënten.

Het Hospitium
Naast de zorg voor onze cliënten in hun eigen woonomgeving, beschikt Zorgfix over een eigen locatie waar cliënten zorg in de laatste levensfase ontvangen (Het Hospitium). Deze locatie is in Almere en biedt plek aan maximaal vijf cliënten. Het PIT-team verzorgt ook hier de cliënten en regelt alles wat er nodig is voor een prettig en comfortabel verblijf van de cliënten.

Meer informatie:
Bel ons op 036 - 760 65 45 of mail naar [email protected]

Interesse?
Ben jij onze nieuwe collega en wil je werken in een leuk en gezellig team?
Stuur je CV + motivatiebrief direct door via de knop!