Wie zijn wij

Op deze website lees je op alle pagina's wat voor organisatie Zorgfix is: een thuiszorgorganisatie met oog voor de cliënt. Maar we zijn ook werkgever. Want, zoals je ook elders kunt lezen, Zorgfix dan ben jij, de zorgverlener. Op deze plek richten we ons daarom specifiek tot jou: de zorgprofessional en misschien nieuwe collega.

Werken bij Zorgfix is leuk. Dat ligt voor de ene helft aan de Zorgfix cultuur en voor de andere helft aan jou. Wij proberen het werk zo leuk mogelijk te maken. Als jij dat ook doet, dan is het leuk. Zo simpel is het. Vraag is, hoe doen wij dat? Wat is de Zorgfixcultuur?

Verantwoordelijk

Kenmerk van het werken bij Zorgfix is dat je verantwoordelijkheid draagt voor je taak. Ben je bij de cliënt thuis, dan ben je helemaal in control. Het is dus zeer zelfstandig werk. Jij hebt daarvoor al de opleiding, je krijgt daarvoor de ondersteuning, je hebt cliënten die bij je passen en daarom kun je dus excelleren in de uitvoering van je werk. Daarvoor zet je dan ook elke dag je beste beentje voor. En als dat is gelukt, dan sluit dat helemaal aan bij de missie van Zorgfix: het bieden van excellente zorg. Dat ons met z'n allen lukt, dat is bewezen. Uit onafhankelijk onderzoek naar klanttevredenheids blijkt dat onze cliënten ons een 9,1 geven. Hoe mooi is het niet om deel uit te maken van een team dat zo hoog door haar klanten wordt gewaardeerd!

Familie

De Zorgfixmedewerkers vormen samen een beetje een familie. Dat komt door de oprichter van Zorgfix: Susana Carvalho. Ze is van origine Portugees, maar kwam op 12 jarige leeftijd met haar ouders naar Nederland. Ze is dus ook Nederlands. Hier studeerde ze verpleegkunde en hier deed ze haar ervaring op. Maar haar Portugese roots geven haar een andere kijk op thuiszorg. Een menselijker en persoonlijker kijk dan in het jachtige Nederland gebruikelijk is. Het is Susana's overtuiging en passie die Zorgfix tot een bijzondere thuiszorgorganisatie heeft gemaakt. Familiecultuur, eerlijkheid en oprechtheid, aandacht, hartelijkheid en zachtmoedigheid zijn elementen van de Portugese cultuur en die vind je ook terug bij Zorgfix. We zijn samen één groot team dat samenwerkt om anderen te helpen.