Vacature Helpende Zorg en Welzijn

Als Helpende Zorg & Welzijn (MBO niveau 2) verleen je zorg en ondersteuning aan cliënten en begeleidt hen bij hun persoonlijke verzorging en welzijn. Je ondersteunt cliënten bijvoorbeeld met wassen, aankleden of het aantrekken van steunkousen.

Wie zijn wij?

Zorgfix thuiszorg wil met kwalitatieve dienst- en zorgverlening haar cliënten helpen om beter en langer zelfstandig te functioneren. We luisteren daarom actief naar de wensen van onze cliënten en spelen zo snel mogelijk in op de zorgbehoeftes. Als jij ook vindt dat alleen écht en welgemeend contact de basis is voor een goede zorg- en dienstverlening, dan hoor jij thuis bij Zorgfix Thuiszorg!

Jij kunt degene zijn die op een energieke, actieve en respectvolle manier de zorg aan huis levert. Je creëert een omgeving waar binnen de cliënt zijn dagelijkse leven kan inrichten zoals hij of zij dat gewend is. Met ons werk je mee aan de hoge kwaliteit, deskundigheid en slagvaardigheid waar de organisatie inmiddels bekend om staat in Flevoland.

Als organisatie leggen wij grote nadruk op het nemen van eigen verantwoordelijkheid en stimuleren ons personeel om zich te ontwikkelen. Bij ons kom je terecht in een prettige werkomgeving waar je zelfstandig werkt binnen een super leuk en professioneel team.

Onze kernwaarden zijn: betrokkenheid, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Je nieuwe baan in het kort

Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van cliënten in de thuissituatie volgens het opgestelde zorgplan. Samen met je collega’s stem je de zorg af op de specifieke situatie van de cliënt. De wensen van de cliënt zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Wat verwachten we van jou?

  • Je kunt goed zelfstandig werken.
  • Je hebt een hoog niveau van nauwkeurigheid t.a.v. verzorgend handelen.
  • Je draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorgverlening.
  • Je bent integer, betrouwbaar, ordelijk, geduldig, nauwkeurig en hygiënisch.
  • Je hebt inlevingsvermogen, geduld en je hebt respect voor anderen.
  • Je werkt cliënt gericht en je hebt een dienstverlenende houding. Daarnaast bent je representatief en sociaal vaardig.
  • Je hebt een goede zelfbeheersing en je snapt waarom iemand op een bepaalde manier reageert en kunt daar op een geschikte manier mee omgaan.
  • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in spraak als geschrift.
  • Je beschikt over rijbewijs en vervoer.

Opleidingseisen:
Afgerond diploma Helpende Zorg en Welzijn niveau 2

Salaris:
Salaris conform CAO VVT Functieschaal 20

Meer informatie:
036 - 760 65 45 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe collega en wil je werken in een leuk en gezellig team? Dan is deze baan iets voor jou! Laat aan ons snel je belangstelling voor deze vacature weten en solliciteer direct via onderstaande link.

 

Direct solliciteren?

Klik hier!

Voor meer informatie:

036 - 760 65 45
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!