Stage bij Zorgfix

Zorgfix heeft regelmatig plek voor stagiaires om het vak van zorgverlener in de praktijk te leren. En in de zorg is er geen leukere baan dan de thuiszorg. Bij de mensen thuiszorg brengen betekent veel zelfstandigheid tonen en zelf verantwoordelijkheid nemen. Het betekent ook heel dicht bij de mensen staan en veel betekenen in hun leven. Dat is ontzettend dankbaar werk.

Werken in de zorg is niet voor iedereen weggelegd. Het is pittig. Werken in de thuiszorg is nog wat intensiever. Natuurlijk omdat je onderweg bent en bij de mensen thuis werk doet, maar vooral ook omdat de thuiszorg niet vrijblijvend is. Mensen rekenen op je. Jouw cliënten rekenen op jou! Om thuiszorgtalenten kennis te laten maken met de thuiszorg, biedt Zorgfix regelmatig stageplakken aan. Een stage bij Zorgfix kan voor jou een opstap zijn naar een baan: als wij zien en jij voelt dat je de potentie hebt en je gaat op een integere manier om met onze cliënten, dan kun je in aanmerking komen voor een opleidingstraject binnen Zorgfix.

Erkend Leerbedrijf

Deskundige begeleiding is het speerpunt binnen het stage- en opleidingsbeleid van Zorgfix. Wij zijn uiteraard door Calibris gecertificeerd als een erkend leerbedrijf. Naast de erkenning van leerbedrijven is Calibris verantwoordelijk voor vaststelling van kwalificaties in zorg, welzijn en sport. In het verlengde daarvan richt Calibris zich op verbetering van de kwaliteit van de beroepspraktijkvorming.

Interesse?

Wij ontvangen veel aanvragen voor stage- en leerplekken. Op onze beurt zijn wij doorlopend op zoek naar de beste mensen waar we ons team mee kunnen versterken. Dus dat komt mooi bij elkaar. Wil jij je verder ontplooien bij Zorgfix? Mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef hier altijd aan waarom je bij Zorgfix stage wilt lopen, voor welke periode je beschikbaar bent en in welke richting jij je verder wilt bekwamen.