Werken bij Zorgfix

Een gezegde luidt: Zorgen moet je niet maken, maar doen. Ben je het daarmee eens, dan hoor je bij Zorgfix. Want de teamleden van Zorgfix zijn doeners die met passie, professionaliteit en zachtmoedigheid hun taak vervullen. Ze houden van hun werk, want ze houden van mensen. Zij zijn Zorgfix. Ben jij het ook?

Zorgfix Thuiszorg helpt met kwalitatieve dienst- en zorgverlening haar cliënten om beter en langer zelfstandig te functioneren. Behalve een goede werkhouding en professionaliteit, verlangt dat ook respect en oprechte aandacht. We zijn immers bij de mensen thuis. Het is hun huis, het is hun leven.

Zorgfix teamleden luisteren actief naar de wensen van onze cliënten, geven hun ogen goed de kost en zijn alert op signalen. Daarom spelen wij snel in op de (veranderende) zorgbehoeftes en daarom doen wij ons werk goed.

Medewerkers over Zorgfix

Jessica vertelt over haar ervaringen bij Zorgfix.
De cliënten zijn top!
De grote aantrekkingskracht van werken in de zorg zijn toch echt de vele verschillende mensen die ik tegenkom tijdens mijn routes. De dankbaarheid die je ontvangt als je een cliënt geholpen hebt, maar zeker ook de dankbaarheid die je krijgt als je een cliënt persoonlijke aandacht geeft maken echt mijn dag. Ik ga altijd met plezier naar mijn werk en ik denk dat als je dit uitstraalt dat alle cliënten even aardig en gezellig zijn.

Jessica

Bianca vertelt over haar ervaringen bij Zorgfix.
Echt kunnen ontwikkelen
Na jaren te hebben gewerkt als administratief medewerker besloot ik wat anders te gaan doen. Zorgfix was destijds op zoek was naar een helpende en zonder te aarzelen heb ik gesolliciteerd. Zonder enige ervaring in de zorg kreeg ik de kans om de opleiding helpende te volgen. Nu, zeven jaar later, ben ik afgestudeerd verpleegkundige. Bij Zorgfix krijg je de kans om je verder te ontwikkelen. Daarom werk ik bij Zorgfix.

Bianca

Janny vertelt over haar ervaringen bij Zorgfix.
Klein maar fijn
Waarom Zorgfix? Ik werk sinds mijn achttiende in de zorg en heb vooral bij grote organisaties gewerkt. Wat ik daar miste, krijg ik bij Zorgfix wel, namelijk het gevoel dat je ertoe doet! Om goede zorg te kunnen geven is het naar mijn idee belangrijk dat ik mij goed voel en kansen krijg. Bij Zorgfix heb ik die gekregen. Zo mocht ik van Zorgfix de opleiding tot VIG-er doen en heb ik deze inmiddels behaald.

Janny

Onze vacatures

Als zorgorganisatie anno nu zijn wij altijd op zoek naar leuke, enthousiaste en betrokken collega's die ons team kunnen komen versterken. Voor meer info over de betreffende functies kan je hieronder op de 'Lees meer' knop klikken.

Een open sollicitatie sturen mag natuurlijk altijd, mail hiervoor je motivatie brief en CV naar [email protected] Dit e-mailadres is ook te gebruiken voor extra informatie over werken bij Zorgfix, vacatures of voor contact met onze HR-medewerkers.

Zorg vacatures

Als het manusje-van-alles in de zorg ben jij de verbindende schakel tussen de Helpende en de Verpleegkundigen. Je helpt samen met de helpenden de zorg van de cliënt naar een hoger niveau en assisteert de verpleegkundigen in hun coördinerende taken.
Verder Lezen
Palliatieve zorg is een specialistische tak van zorg wat vraagt om een speciaal soort mens. Jij helpt onze cliënten wanneer zij op hun kwetsbaarst zijn. Die laatste steun in de rug voor familie en cliënt, dat ben jij.
Verder Lezen
Als verpleegkundige hou jij het overzicht en leidt je de zorg in goede banen. Je voert vaak complexere zorghandelingen uit maar bent ook niet te beroerd om af en toe een steunkousje aan of uit te doen. Hiernaast spar je met specialisten, huisartsen en andere zorgprofessionals om het ideale zorgplaatje rondom de cliënt te creëren.
Verder Lezen
Als het manusje-van-alles in de zorg ben jij de verbindende schakel tussen de Helpende en de Verpleegkundigen. Je helpt samen met de helpenden de zorg van de cliënt naar een hoger niveau en assisteert de verpleegkundigen in hun coördinerende taken.
Verder Lezen

Overige vacatures

Geen berichten gevonden.