Vacature Helpende Zorg & Welzijn

Zorgfix thuiszorg wil met kwalitatieve dienst- en zorgverlening haar cliënten helpen om beter en langer zelfstandig te functioneren. We luisteren daarom actief naar de wensen van onze cliënten en spelen zo snel mogelijk in op de zorgbehoeftes. 

Als jij ook vindt dat alleen écht en welgemeend contact de basis is voor een goede zorg- en dienstverlening, dan hoor jij thuis bij Zorgfix Thuiszorg!

Jij kunt degene zijn die op een energieke, actieve en respectvolle manier de zorg aan huis levert. Je creëert een omgeving waar binnen de cliënt zijn dagelijkse leven kan inrichten zoals hij dat gewend is. Met ons werk je mee aan de hoge kwaliteit, deskundigheid en slagvaardigheid waar de organisatie inmiddels bekend om staat in Flevoland.

Als organisatie leggen wij grote nadruk op het nemen van eigen verantwoordelijkheid en stimuleren ons personeel om zich te ontwikkelen. Onze kernwaarden zijn: betrokkenheid, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Bij ons kom je terecht in een prettige werkomgeving waar je zelfstandig werkt binnen een super leuk en professioneel team.

Je nieuwe baan in het kort
Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen en begeleiden van cliënten in de thuissituatie volgens het opgestelde zorgplan. Samen met je collega’s stem je de zorg af op de specifieke situatie van de cliënt. De wensen van de cliënt zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Wat verwachten we van jou?

 • Je kan goed zelfstandig werken.
 • Je hebt een hoog niveau van nauwkeurigheid t.a.v. verzorgend handelen.
 • Je draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorgverlening.
 • Je bent integer, betrouwbaar, ordelijk, geduldig, nauwkeurig en hygiënisch.
 • Je hebt inlevingsvermogen, geduld en je hebt respect voor anderen.
 • Je werkt cliënt gericht en je hebt een dienstverlenende houding. Daarnaast bent je representatief en sociaal vaardig.
 • Je hebt een goede zelfbeheersing en je snapt waarom iemand op een bepaalde manier reageert en kunt daar op een goede manier mee omgaan.
 • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in spraak als geschrift.
 • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

Bij ons vind jij

 • Een zelfstandige functie in een kleinschalige en groeiende organisatie;
 • Een stimulerende omgeving waarin voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen;
 • Een beloning conform CAO VVT (afhankelijk van je ervaring en opleiding);
 • Een prettige werkomgeving waar je zelfstandig werkt binnen een super leuk en professioneel team.

Opleidingseisen
Diploma Helpende Zorg & Welzijn niveau 2

Salaris
CAO VVT Functieschaal 20

Wie zijn wij?
Zorgfix thuiszorg wil met kwalitatieve dienst- en zorgverlening haar cliënten helpen om beter en langer zelfstandig te functioneren. We luisteren daarom actief naar de wensen van onze cliënten en spelen zo snel mogelijk in op de zorgbehoeftes. Als jij ook vindt dat alleen écht en welgemeend contact de basis is voor een goede zorg- en dienstverlening, dan hoor jij thuis bij Zorgfix Thuiszorg!

Jij kunt degene zijn die op een energieke, actieve en respectvolle manier de zorg aan huis levert. Je creëert een omgeving waar binnen de cliënt zijn dagelijkse leven kan inrichten zoals hij of zij dat gewend is. Met ons werk je mee aan de hoge kwaliteit, deskundigheid en slagvaardigheid waar de organisatie inmiddels bekend om staat in Flevoland.

Als organisatie leggen wij grote nadruk op het nemen van eigen verantwoordelijkheid en stimuleren ons personeel om zich te ontwikkelen. Bij ons kom je terecht in een prettige werkomgeving waar je zelfstandig werkt binnen een super leuk en professioneel team.

Meer informatie:
Bel ons op 036 - 760 65 45 (of druk op de 'bel direct-knop' onderaan de vacature) of mail naar [email protected]

Interesse?
Ben jij onze nieuwe collega en wil je werken in een leuk en gezellig team? Dan is deze baan iets voor jou!
Stuur je CV + motivatiebrief direct door op de onderstaande knop (mail ons) te drukken.