Vacature HBO Verpleegkundige Palliatief Intensieve Thuiszorg

Wij zijn op zoek naar een HBO-verpleegkundige palliatieve zorg! In deze functie ga jij samen met jouw collega’s op een ondernemende en creatieve wijze bouwen aan een volledig (nieuw)  palliatief zorgpad binnen onze organisatie.

Hospicezorg op locatie, PIT-zorg bij de mensen thuis.
Vanaf 2020 wordt er bij Zorgfix High Care hospicezorg geboden. Dit betekent dat ons team professionele verzorgers 24-uur per dag aanwezig zijn om de cliënten te verzorgen. Hiernaast bieden wij cliënten - die ervoor kiezen om thuis te sterven – palliatief intensieve zorg thuis.

Ondertussen gaat ook de reguliere en gespecialiseerde wijkverpleging gewoon door. Dit aanbod zorgt voor een gevarieerd palet aan zorgverlening voor de cliënt maar zeker ook de zorgmedewerker!

Je functie in het kort:
Als HBO-verpleegkundige ben jij dé specialist voor palliatieve zorg. Een belangrijk onderdeel van jouw functie is het vormgeven van de palliatieve zorg en het waarborgen van de kwaliteit in ons Hospitium. In jouw ondersteunende en begeleidende rol bouw je bovendien mee aan ons Palliatief Intensieve zorg Thuis-traject (PIT).

Wie zoeken wij?

  • Jij beschikt over het diploma HBO-verpleegkunde; (pré: ervaring in de palliatieve zorg).
  • Jij hebt hart voor kwalitatieve zorgverlening;
  • Jij bent een pionier en bent bereid om je constant te ontwikkelen;
  • Jij voelt je verantwoordelijk voor jouw werk en kunt snel schakelen;
  • Jij bent communicatief vaardig en vindt het een uitdaging om met verschillende partijen contact te hebben over de zorg van onze cliënten;
  • Jij bent een prettige collega die graag in teamverband werkt en je beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor.

Wat bieden wij jou:

  • Een prettige werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief waarin jouw mening telt;
  • Goede arbeidsvoorwaarden comfort CAO-VVT;
  • Flexibele werkuren met een aanstelling voor minimaal 20 tot maximaal 36 uur per week;
  • Mogelijkheid tot het volgen van relevante scholing.

Wie zijn wij?
Zorgfix thuiszorg wil met kwalitatieve dienst- en zorgverlening haar cliënten helpen om beter en langer zelfstandig te functioneren. We luisteren daarom actief naar de wensen van onze cliënten en spelen zo snel mogelijk in op de zorgbehoeftes. Als jij ook vindt dat alleen écht en welgemeend contact de basis is voor een goede zorg- en dienstverlening, dan hoor jij thuis bij Zorgfix Thuiszorg!

Als organisatie leggen wij grote nadruk op het nemen van eigen verantwoordelijkheid en stimuleren ons personeel om zich te ontwikkelen. Bij ons kom je terecht in een prettige werkomgeving waar je zelfstandig werkt binnen een super leuk en professioneel team.

Meer informatie:
Bel ons op 036 - 760 65 45 of mail naar [email protected]

Interesse?
Ben jij onze nieuwe collega en wil je werken in een leuk en gezellig team?
Stuur je CV + motivatiebrief direct door via de knop!