Vacature HBO (wijk)verpleegkundige (niveau 5)

Als wijkverpleegkundige werk je nauw samen in een betrokken team zorgmedewerkers, niet alleen je directe collega's maar alle zorgprofessionals in de regio behoren tot jouw netwerk. Je adviseert en wijst door, signaleert en analyseert. Jij bent de zorgregisseur die de zorg zonder moeite naar een hoger plan tilt.

Je nieuwe baan in het kort
Als wijkverpleegkundige heb je de regie over de zorgverlening in jouw wijk. Jij bent degene die de zorg indiceert en monitort dat deze goed verloopt. Je bent de spil in het team en vormt de verbinding tussen cliënten, mantelzorgers en diverse (zorg)professionals.

Wijkverpleegkundige (m/v)

Van jou wordt verwacht dat je:

 • In de eerste plaats zorgverlener bent. Je stelt de behoefte aan verpleegkundige zorg vast op basis van de vier gebieden van menselijk functioneren: lichamelijk, psychisch, functioneel en sociaal. Je bent in staat om te signaleren en (her)indiceren, verwijzen, bemiddelen en coördineren.
 • Een goede communicator bent. Je schat de communicatiebehoefte van de cliënt goed in. Je treedt ze op een open en respectvolle manier tegemoet en hebt een groot inlevingsvermogen.
 • Goed kunt samenwerken. Uiteraard met de cliënt en zijn naasten, maar ook met collega – zorgverleners en andere paramedische zorg- en hulpverleners. Je bouwt een netwerk in je wijk.
 • Ontwikkelingen in het vakgebied volgt en aan je deskundigheid blijft werken en stimuleert anderen ook hiertoe. Je overdenkt je beslissingen zorgvuldig, zowel op inhoud en proces als ethisch.
 • Denkt in termen van gedrag en gezondheid in plaats van zorg en ziekte. Je ziet kansen en mogelijkheden.
 • Goed kunt inschatten en verbinden aan de juiste professional. Je schat de complexiteit goed in en verwijst en voorkomt fragmentatie van zorg.
 • Professioneel en een kwaliteitsbevorderaar bent. Je levert zorg binnen de geldende wet- en regelgeving, bewaakt  professioneel gedrag, en toont visie en betrokkenheid.

Bij ons vind jij

 • Een zelfstandige functie in een kleinschalige en groeiende organisatie;
 • Een stimulerende omgeving waarin voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen;
 • Een beloning conform CAO VVT (afhankelijk van je ervaring en opleiding);
 • Een prettige werkomgeving waar je zelfstandig werkt binnen een super leuk en professioneel team.

Opleidingseisen
Diploma Verpleegkundige HBO-Verpleegkundige

Salaris
Salaris conform CAO VVT FWG 50 (afhankelijk van ervaring).

Overig

 • Voor deze functie dien je te beschikken over een geldige BIG-registratie.
 • Het overleggen van een Verklaring omtrent gedrag (VOG) is een voorwaarde voor aanstelling.

Wie zijn wij?
Zorgfix thuiszorg wil met kwalitatieve dienst- en zorgverlening haar cliënten helpen om beter en langer zelfstandig te functioneren. We luisteren daarom actief naar de wensen van onze cliënten en spelen zo snel mogelijk in op de zorgbehoeftes. Als jij ook vindt dat alleen écht en welgemeend contact de basis is voor een goede zorg- en dienstverlening, dan hoor jij thuis bij Zorgfix Thuiszorg!

Jij kunt degene zijn die op een energieke, actieve en respectvolle manier de zorg aan huis levert. Je creëert een omgeving waar binnen de cliënt zijn dagelijkse leven kan inrichten zoals hij of zij dat gewend is. Met ons werk je mee aan de hoge kwaliteit, deskundigheid en slagvaardigheid waar de organisatie inmiddels bekend om staat in Flevoland.

Als organisatie leggen wij grote nadruk op het nemen van eigen verantwoordelijkheid en stimuleren ons personeel om zich te ontwikkelen. Bij ons kom je terecht in een prettige werkomgeving waar je zelfstandig werkt binnen een super leuk en professioneel team.

Meer informatie:
Bel ons op 036 - 760 65 45 (of druk op de 'bel direct-knop' onderaan de vacature) of mail naar [email protected]

Interesse?
Ben jij onze nieuwe collega en wil je werken in een leuk en gezellig team? Dan is deze baan iets voor jou!
Stuur je CV + motivatiebrief direct door op de onderstaande knop (mail ons) te drukken.