Slapen, maar niet alleen

Ziet u op tegen het naar bed gaan? Mogelijk maakt u zich zorgen over hoe u de nacht doorkomt. Kan uw partner de nachtelijke zorg niet meer opbrengen? Of kunt u gewoon niet meer alleen zijn, omdat u het einde voelt naderen? Voor wie zich zorgen maakt, duren de nachten langer dan de dagen. Zo lijkt het wel. En dat wordt steeds erger.

Misschien heeft u 's nachts verzorging nodig, bijvoorbeeld om naar het toilet te gaan. Of is het nodig om medicijnen in te nemen of moet een wond verzorgd worden. Sommigen zijn 's nachts nogal eens verward en gaan spoken. En voor anderen geldt dat er 's nachts even gekeken moet worden of alles nog in orde is. Het zijn allemaal veel voorkomende aanleidingen om de nachten niet meer alleen door te hoeven brengen. Onze Zorgfix teamleden zijn er bekend en vertrouwd mee, want nachtzorg is een van onze specialiteiten.

Een nachtzuster, wat ook heel goed een man kan zijn, blijft bij u in huis als dat nodig is. Het is een professional die alle zorg- of verplegingstaken onmiddellijk kan uitvoeren. Ook midden in de nacht. De nachtzuster is een deskundige behandelaar en ook een vertrouwde metgezel. Iemand die dicht in de buurt is, die waaks en oplettend is en die de juiste aandacht en verzorging kan bieden. Alleen al te weten dat er zo iemand bij u is, draagt bij aan een goede nachtrust. Zodat het weer fijn wordt om naar bed te gaan.

Hoe vraagt u persoonlijke verzorging of verpleging aan?